Zajímavosti ze světa motorů

Péče o pneu

Pečujte o pneumatiky správně a prodlužte tak jejich životnost
Jak, se dozvíte v našem článku... Péče o pneu

Autoalarmy

Jaké jsou nejpoužívanější typy přídavných autoalarmů? Jaké mají výhody a nevýhody? Kdy a jak se autoalarmy začaly používat? To vše se dozvíte v následujícím článku o zabezpečení automobilů

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz je jedna z nejkvalitnějších a i přes svou vyšší cenu jedna z nejoblíbenější dodávek.
Pokud chcete vědět proč, přečtěte si článek Mercedes-Benz Sprinter

Automobil - osvobození, nebo zotročení?

Automobil nepochybně patří ke všednímu životu, přinejmenším v zemích označovaných jako "vyspělé": například ve Francii připadá přibližně jeden na čtyři obyvatele. Ačkoli mu konkurují prostředky hromadné dopravy (vlak, autobus, letadlo), získává stále výsadnější postavení v osobní přepravě. Pro fungování průmyslové společnosti mají mimořádný význam také nákladní vozidla - velké kamiony i menší dodávky.
Více naleznete v článku Automobil - osvobození, nebo zotročení?

Systém společného užívání automobilů

Možná jste už slyšeli o systému půjčování nebo společného vlastnění vozidel. Nápad vznikl tak, že si skupina přátel koupila dohromady jeden automobil. Důvod k tomu byl jednoduchý. Všichni bydlely ve městě a tak nepotřebovali vlastnit každý své auto..
Více naleznete v článku Systém společného užívání automobilů

Koncept speciálního nákladního vozu Jeep Mighty FC

Tohle auto si musí zamilovat každý, kdo má rád zajímavé terénní vozy. Jeep Mighty FC je malý náklaďák s bohatou historií a jak uvidíte v článku, tak i s neméně zajímavou současností.
Více naleznete v článku Koncept speciálního nákladního vozu Jeep Mighty FC

AC Půjčovna - pronájem dodávek po celé ČR

AC půjčovna slouží jako přední autopůjčovna dodávek a půjčovna užitkových vozů. K zapůjčení nabízí bezpočet typů užitkových aut do 3,5 t, pronajme Vám dodávky ve všech větších městech (např. Brno, Praha, Ostrava, Olomouc)

Užitkové vozy a auta všech typů a značek

Mezi nejžádanější užitkové vozy patří bezesporu dodávky Ford Transit. Bazar AC Dodávky pak vozidla Ford a další použitá auta a užitkové vozy nabízí i k prodeji - navštivte bazar ACdodávky.cz.